Keremiyav4 Teması Özel Edit İndir! Script Amca

Share:
Merhaba scriptamca'nın yeğenleri,

Sizlere özel hiçbiryerde bulamayacağınız keremiyav4 temasının editli versiyonunu hazırlayıp sizlere paylaşmaktan gurur duyuyoruz.




Tema özelliklerini hepiniz bildiğinden aşağıda sıralamaya gerek duymuyorum fakat temanın editli halinin demosunu şu aşağıdali link ile görebilirsiniz yeğenler.

Ayrıca bu temayı sizler için özel olarak editleyip css dosyasını giydirip çoğu şeyi ayarladık. Fakat zamanımız olmadığından dolayı bir şeyi unuttuk. bu yüzden bunu sizin yapmanızı istiyorum hata olmaması için.

Tema klasörünün içerisinde search ve searchfrom.php belgelerini silin. Css de yaptığım bir hata sonucu menüler ile ara kısmı birbirine giriyor. Bunu en kısa zamanda düzelteceğim fakat şimdilik bunu kullanın ve bileşenler kısmından metin seçeneğini seçip şu şekilde ara butonu yapabilirsiniz.


Kod;

''    <div class="arama">
<form id="searchform" method="get" action="https://www.fullhdfilmizleg.com/">
<input type="text" value="Arama" name="s" id="searchbox" onfocus="if (this.value == 'Arama') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'Arama';}"/>
<input type="submit" id="searchbutton" value/>            ''

Yukarıda verdiğim kodu bileşenlerden metin olarak eklerseniz yan tarafta arama kutunuz olabilir bu yüzden sıkıntı kalmıyor.

Temayı indirmeden önce demo adresine bakmayı unutmayınız!

Rar Pass: 
scriptamca.blogspot.com.tr

Hiç yorum yok